Nye medlemmer

Vi er klar til at tage godt imod alle nye medlemmer uanset alder og erfaring, og vi har træningshold for både nye og erfarne spillere.

Du kan kun deltage på et træningshold, hvis du har oprettet et medlemskab.

Træningshold

Medlemskabstyper

Hvis du er klar til at melde dig ind, skal du gå til siden Tilmelding, hvor du kan vælge forskellige typer medlemskaber:

• Sommermedlemskab (1. maj til 30. september)
  • Vintermedlemskab (1. oktober til 30. april)
  • Helårsmedlemskab (1. maj til 30. april)

Juniortræning

Juniortræning er for medlemmer under 18 år, og vi inddeler træningsholdene efter både alder og niveau.

Du skal være medlem af klubben for at kunne tilmelde dig et træningshold, og du skal kontakte Kim Wolffbrandt Andreasen på sms 24 25 78 77 eller på mail (kwa@tennis.dk), så hjælper han dig med at finde det helt rigtige træningshold.

Du kan også kontakte Rune eller Gabriel, hvis du vil på træningshold eller have hjælp til tilmeldingen.

Prisen for et træningshold starter i 2020 ved 550 kroner for et træningshold i enten udesæsonen eller indesæsonen. Et hold er én træning om ugen. Hvis du ønsker at træne på flere hold, koster efterfølgende hold 450 kroner.

Hvis du ikke tidligere har været på træningshold, får du første måned gratis i sommersæsonen. Hvis du har trænet i indesæsonen, får du de første 2 måneders træning i sommersæsonen gratis.

Seniortræning

Hvis du har et seniormedlemskab, kan du selv tilmelde dig et træningshold for seniorer.

Du kan se holdene ved at gå til https://koge-tennis.halbooking.dk og klikke på Seniortræning, hvor du får vist tidspunkterne for de enkelte træningshold. Kontakt eventuelt en af trænerne, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal på.

Prisen for et seniorhold koster 600 kroner for en udesæson eller indesæson med én ugentlig træning.

Priser

Vi har forskellige priser for juniorer, ung-seniorer, seniorer, familiemedlemskaber eller firmamedlemskaber, og priserne varierer, alt efter om du ønsker medlemskab for et helt år eller kun for sommersæsonen eller vintersæsonen.

I sommersæsonen er det gratis for medlemmer at booke en bane udendørs.

I vintersæsonen betaler man for at booke en bane. Der betales pr. time, eller der kan reserveres en fast banetid for hele sæsonen.

Klik her for at se de aktuelle priser.

Book en bane ude/inde

Du kan læse mere om at booke baner på siden Banepleje.

Er du ny spiller? Så læs først om banepleje.

ingen aktiviteter